Nieuws Vlaams Brabant Fietshandelaars schakelen versnelling hoger voor groepsaankoop

Fietshandelaars schakelen versnelling hoger voor groepsaankoop

Siebe Ceurens van Parvelo in Halle.

Fietshandelaars schakelen versnelling hoger voor groepsaankoop

HALLE/GOOIK/TERNAT/BEERSEL – Een 7-tal fietshandelaars, uit Halle, Gooik, Ternat en Beersel, is geselecteerd als leverancier van elektrische (bak)fietsen en speed pedelecs in het kader van de groepsaankoop georganiseerd door de streekintercommunale Halle-Vilvoorde Haviland en vzw Klimaatpunt. 

Haviland en Klimaatpunt organiseren dit voorjaar opnieuw een groepsaankoop elektrische fietsen, dit keer in samenwerking met de gemeente Beersel, Halle, Gooik en Ternat. Iedereen die woont of werkt in Halle, Gooik, Ternat en Beersel krijgt de kans om een elektrische fiets, bakfiets of speed pedelec aan te schaffen met korting. Er is keuze uit 14 stadsfietsmodellen (m/v), 3 speed pedelec-modellen (nieuw in het aanbod) en 1 bakfietsmodel.

Fietshandelaars 

De aangekochte fietsen worden geleverd door 7 geselecteerde fietshandelaars uit de deelnemende gemeenten: Het gaat over T Veloske (Beersel), Via Velo (Gooik), Bike Maintenance (Gooik), AVA Fietsen (Halle), Falco Fietsbar (Halle), Parvelo (Halle) en VELOO (Ternat).

De besteltermijn is tot 31 juli 2021.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer