Nieuws Vlaams-Brabant Karteria feest met 10 nieuwe padelterreinen en gloednieuwe oefenzaal

Karteria feest met 10 nieuwe padelterreinen en gloednieuwe oefenzaal

Karteria feest met 10 nieuwe padelterreinen en gloednieuwe oefenzaal

DIEST – Sportcentrum Karteria in Diest neemt komende zaterdag 10 nieuwe outdoor padelterreinen en een nieuwe oefenzaal voor taekwondo officieel in gebruik. Er staan heel wat festiviteiten op het programma. 

 

 

De fitness in het Diestse sportcentrum Karteria barstte uit zijn voegen. Dat was het signaal voor de uitbaters, de familie Henkens, om een nieuwe zaal te bouwen van 2.000 m2. De oude fitnesszaal werd omgebouwd tot de grootste taekwondozaal van België. Naast de investering van ongeveer 1 miljoen euro in de nieuwe fitnesszaal legde Karteria nog 10 outdoor padelbanen aan, nog eens goed voor een investering van 500.000 euro. Bij Karteria kan je al terecht voor tennis, squash, biljart/pool/snooker, dans en dus fitness.

Feest 

De nieuwe sportinfrastructuur wordt komende zaterdag officieel in gebruik genomen met een feest. “Het resultaat mag er wezen en dan mag er ook gevierd worden. We doen dit met een uitgebreid programma voor jong en oud”, zegt Nathalie Henkens van Karteria. Er zijn onder andere gratis trainingen, initiatielessen, een optreden en receptie voorzien.

Over Karteria 

Sportcentrum Karteria is de zaak van de familie Henkens. In 1983 startten Geert en zijn broer Bob sportcentrum Karteria op in het Limburgse Paal. Tien jaar later volgde een tweede vestiging, in Diest. Na een tijdje scheiden de zakelijke wegen van de broers. Geert bleef aan het roer van de vestiging in de Oranjestad. De zaak baat hij intussen uit met dochter Nathalie en zoon Miguel. Met de komst van deze laatste is ook beslist in de toekomst meer in te zetten op het B2B-segment zoals teambuildings en bedrijfsevents.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

7 faillissementen

LEUVEN/LANDEN/BRUSSEL - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 7 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer