Nieuws Vlaams Brabant Leaseplan neemt Excelease volledig over

Leaseplan neemt Excelease volledig over

Leaseplan neemt Excelease volledig over

LeasePlan - 1.5 million vehiclesLeaseplan Belgium uit Zaventem is nu volledig eigenaar van Excelease, waarvan het reeds 51 procent aandeelhouder was. Leaseplan nam de overige 49 procent van de aandelen over van Inchcape, in België verdeler van Toyota en Lexus.

Via een van haar groepsvennootschappen richtte Leaseplan in 1994 Excelease mee op. Met deze overname van de resterende aandelen wordt Leaseplan honderd procent eigenaar en breidt het zijn vloot uit met meer dan drieduizend extra voertuigen. “Niet onbelangrijk hierbij is dat we zo ons aandeel binnen het KMO-segment in België aanzienlijk kunnen uitbreiden”, zegt Michel Van den Broeck, Managing Director bij LeasePlan.

Leaseplan sloot met Toyota Belgium ook een White-Label Agreement. Dat wil zeggen dat de dealerships van Toyota en Lexus Belgium dezelfde service en diensten blijven bieden aan hun klanten dankzij de White-Label overeenkomsten onder de namen Toyota Business Lease en Lexus Business Lease. Met dit akkoord kan LeasePlan de leasing & renting services in de Belgische markt verzekeren. Het gaat hier om honderd Toyota-dealerships en negen Lexus-dealerships.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.