Nieuws Vlaams Brabant Leuvense Absoluut maakt Het Schoonste Magazine van ’t land

Leuvense Absoluut maakt Het Schoonste Magazine van ’t land

Leuvense Absoluut maakt Het Schoonste Magazine van ’t land

schoonsteHet bureau Absoluut uit Leuven maakte  ‘Het Schoonste Magazine van ’t Land’ voor Limburg.net. “Als afvalintercommunale in alle Limburgse gemeenten en Diest is het hun taak om het afval op te halen, maar zeker ook om mensen aan te moedigen om minder afval te produceren”, zegt Ronny Schildermans van Absoluut.  “Alle Limburgers en Diestenaren goed op de hoogte houden van hun werking en hen vooral veel tips geven over hoe ze zélf kunnen bijdragen aan een kleinere afvalberg, dat is een van de belangrijkste missies van Limburg.net.”

“Mensen daar toe aanzetten, doe je niet met saaie folders”, zegt Schildermans. “Dat doe je wél door hard op te vallen en relevante content te creëren. Samen met strategische partner Connect maakten we een opvallend en gloednieuw magazine, dat we nu voor het eerst bezorgden in elke Limburgse en Diestse brievenbus.”

“We nemen een kijkje in de afvalzak van Chokri mahassine, kijken hoe je levens kunt redden met je taxussnoeisel. We vertellen waarom Limburg.net een sterke pleiter is voor statiegeld op blikjes. Mensen lezen ook hoe je je koelkastinhoud langer kunt bewaren. Top off the bill: we stuurden Koen Buyse van Zornik een ochtend mee op pad met de afvalophalers en lieten hem ervaren wat het is om elke ochtend tonnen te tillen.”

“Bij het Schoonste Magazine, hoort ook de Schoonste site”, zegt Schildermans. “Via links en QR-codes kan elke lezer meer kijken, zien en weten op de aanvullende website. Het videoverslag van Koen Buyses ochtend als afvalophaler bijvoorbeeld, of de handleiding om te sparen voor afvalkippen en nog veel meer.”

Je kunt het Schoonste Magazine hier bekijken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.