Nieuws Vlaams Brabant Na Vilvoorde opent Tormans ook vestiging in Zwijndrecht

Na Vilvoorde opent Tormans ook vestiging in Zwijndrecht

Na Vilvoorde opent Tormans ook vestiging in Zwijndrecht

tormansTormans heeft een vierde vestiging geopend in Zwijndrecht. Naast het hoofdkantoor in Geel was het detacheringsbedrijf al actief in Vilvoorde en Melle. Toch werd de nood aangevoeld om ook in de Antwerpse regio een aparte vestiging te openen. Daarvoor werd een kantoor in een nieuwbouw langs de E17 in Zwijndrecht ingericht.

Accountmanager Leen van Rillaer (foto) zal er zich samen met twee recruiters focussen op de Antwerpse haven. “We zijn nog maar amper drie weken operationeel en nu al merken we dat we te lang gewacht hebben om hier een vestiging te openen. Kandidaten uit deze regio vinden vlot de weg naar een sollicitatie in dit kantoor. Mobiliteit is een blijft voor kandidaten heel belangrijk.”

Ondertussen werden de plannen voor het nieuwe kantoor in Evergem op het industriepark Grote Nest goedgekeurd. Dat komt in vervanging van het kantoor in Melle. Weldra wordt de aannemer voor dit kantoorgebouw van 1.500 vierkante meter geselecteerd.

Toch ervaart Tormans ook de achillespees in de groei. “We hebben de indruk dat het vinden van de goede mensen steeds moeilijker wordt. Je kan dit ook merken aan het stijgend aantal openstaande vacatures.” Op de website staan momenteel meer dan 300 openstaande vacatures in heel Vlaanderen. Dit jaar werden bij Tormans al meer dan 120 nieuwe medewerkers aangeworven. Het bedrijf levert technische profielen aan meestal grote bedrijven voor langdurige opdrachten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Diest
Diest

Ondernemers bundelen krachten

DIEST/PELT - Mia Haesevoets, zaakvoerster van het Diestse Aimbizz, gaat haar kennis en ervaring koppelen aan Q-Academy, onderdeel van de… Lees meer

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.