Nieuws Vlaams Brabant Gunther en Arthur starten delicatessenzaak

Gunther en Arthur starten delicatessenzaak

Gunther en Arthur starten delicatessenzaak

BOORTMEERBEEK – Op 4 augustus opent Delicatessen De Mouterij in Boortmeerbeek de deuren. “We willen van winkelen opnieuw een beleving maken”, luidt het bij mede-eigenaar Gunther Lebegge. Zowel Gunther als zakenpartner Arthur focussen op unieke producten. Op 8 augustus organiseren ze een open dag in de aanwezigheid van artisanale leveranciers.

Boortmeerbeek – Arthur en Gunther openen de nieuwe zaak aan de mouterij in het centrum van Boortmeerbeek, vlak bij het station. “Het pand staat inmiddels vijf jaar leeg, we grepen de kans om onze droom waar te maken. Op 4 augustus openen we de deuren”, zegt een enthousiaste Gunther. Delicatessen De Mouterij wordt geen alledaagse zaak maar een plaats waar beleving en smaak centraal staan. “Klanten kunnen genieten van de beste producten. We hebben een warme bakkerij, een charcuterie-afdeling en we specialiseren ons in diverse kaassoorten. Ook ontbijt- en geschenkmanden zijn mogelijk”, weet Gunther.

Thuiskomen

De twee zaakvoerders willen vooral dat klanten een thuisgevoel krijgen: “Doorgaans is winkelen in grote filialen saai en smaakloos. Inkopen doen moet opnieuw een beleving worden, een gezellig samenzijn van mensen. Daarom willen we onze zaak omtoveren tot een gezellig iets met unieke producten zoals de koffie van Sergio Herman. We verkopen delicatessen die je niet zomaar overal vindt. We hebben ook een ijsbar waar je naast normaal ijs ook lactosevrije varianten vindt. De voorbije weken hebben we alles goed voorbereid”, aldus Gunther.

Komen Eten

Gunther is actief in de bouwsector en blijft zijn dagtaak voorlopig uitoefenen, Arthur is de gerant van Delicatessen De Mouterij: “Bij de start moeten we natuurlijk de kat uit de boom kijken. Toch is koken altijd een passie geweest, ik nam deel aan Komen Eten” legt Gunther uit. “Arthur heeft echter tonnen ervaring als gerant van een delicatessenzaak, ik vertrouw op zijn expertise”. Op 8 augustus tonen de heren hun ervaring tijdens een open dag: “Komende week verdelen we folders, wie deze meebrengt naar onze open dag op 8 augustus (tussen 16 en 20 uur, red.) krijgt een mooi geschenk”, besluit hij.

Adres: Aststraat 5 in Boortmeerbeek

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.