Nieuws Vlaams-Brabant Schoenenketen voor kop Diestsestraat

Schoenenketen voor kop Diestsestraat

Schoenenketen voor kop Diestsestraat

LEUVEN – Aan de kop van de Diestsestraat in Leuven is afgelopen weekend een nieuw filiaal van schoenenketen Bristol geopend. Het pand is ingericht volgens het nieuwe Bristolconcept. 

Het nieuwe filiaal van 232m² biedt klanten een nieuwe winkelervaring met een ruimere opstelling en lagere schoenrekken. Naast de schoenencollectie voor dames, heren en kinderen is er ook een breed assortiment in de sportcollectie met de gekende merken. Ook kunnen de klanten kennis maken met Excellent by Bristol. Deze leren schoenencollectie voor dames, heren én kinderen krijgt veel ruimte in het nieuwe concept.

Dit voorjaar pakte Bristol uit met een nieuwe tagline: Pretty Smart. Hiermee benadrukt het merk dat ze er is voor het hele gezin, mét een trendy collectie aan interessante prijzen. Een breed aanbod aan schoenen, kleding, tassen, accessoires, sportartikelen, basics,…

Elise Vanaudenhove, CEO van Bristol: “we merken een enorme ‘goesting’ bij onze klanten om opnieuw fysiek te kunnen shoppen, daarom breiden we onze succesformule uit. We zijn erg trots op de opening van onze 226ste winkel, waardoor Leuven er ook meteen een fashion parel bijkrijgt! We kunnen niet wachten om onze klanten, met respect voor de coronamaatregelen, te verwelkomen in onze splinternieuwe winkel en hen te inspireren met de nieuwste schoenencollecties”, besluit Vanaudenhove.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.