Nieuws Vlaams-Brabant Solid Talent strijkt neer in studentenstad

Solid Talent strijkt neer in studentenstad

V.l.n.r. Kelly Van den Eijnde: (Business Developer), Wouter Loos: (Business Development Lead).

Solid Talent strijkt neer in studentenstad

LEUVEN – Solid Talent, het consultancybureau dat gespecialiseerd is in technische profielen, opent aan Grauwmeer (Officenter) in Leuven een nieuw kantoor. Dat meldt het management van het bedrijf. 

Het consultancybureau uit Antwerpen breidde vorig jaar zijn dienstenaanbod uit, nam het ontwerp- en tekenbureau Venneman over en opende een kantoor in Maastricht. In ons land baat het bedrijf ook een kantoor uit in Gent. Het nieuwe jaar wordt ingezet met de opening van 2 nieuwe filialen, in Leuven en Geel.

“In onze beginjaren leverden we vooral technische talenten voor de bouw en de industriële sector in Antwerpen. Inmiddels leveren we technische talenten, projecten én adviestrajecten aan klanten uit zeer diverse sectoren in Vlaanderen én Nederland, en zien we veel potentieel in regio’s waar we tot voor kort minder actief waren”, zegt Stijn Caels, oprichter en bestuurder van Solid Talent.

Later dit jaar opent het bureau allicht nog nieuwe filialen. “Deze regionale verankering stelt ons in staat om makkelijk nieuwe regio’s te bedienen, dichter bij onze consultants en klanten te werken en tegelijk een goede work-life balans voor onze collega’s te garanderen. Een bewuste keuze voor een mooie toekomst”, aldus nog Caels.

Bij Solid Talent werken intern een 30-tal personen. Bij de klanten zijn nog eens 220 consultants aan de slag.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.