Nieuws Vlaams Brabant Vlaamse keukenketen voor Gouden Kruispunt

Vlaamse keukenketen voor Gouden Kruispunt

Vlaamse keukenketen voor Gouden Kruispunt

TIELT-WINGE – Op het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge is een nieuwe vestiging van de Vlaamse keukenketen Keukens De Abdij geopend. Een nieuw belevingsconcept wordt er voorgesteld. 

Keukens De Abdij neemt op het Gouden Kruispunt de plek in van kledingketen Orchestra-Prémaman die de aftocht blies uit Vlaanderen, op twee winkels in Zaventem en Drogenbos niet te na gesproken.

10de

Voor de Oost-Vlaamse keukenspecialist is de toonzaal in Tielt-Winge de 10de. Na die van Aartselaar is die op Het Gouden Kruispunt de grootste. Meteen brengt de directie ook een nieuw concept in. In plaats van keukens naast elkaar te plaatsen in de toonzaal zullen de getoonde keukens voortaan uitgestald worden in een setting die de woonkamer van de klant kan zijn.  Op die manier wil de keukenspecialist voor meer beleving zorgen en de klanten tonen hoe het interieur van hun woning eruit zou kunnen zien. Voor de realisatie van de toonzaal werkte Keukens De Abdij samen met interieurarchitecten.

Familiezaak 

Keukens De Abdij bestaat meer dan 41 jaar en is de zaak van de familie Van den Brande uit Ninove. In onze provincie zijn er toonzalen in Boutersem, Zemst en nu dus ook in Tielt-Winge.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer