LPW Pools. Foto: LPW Pools LPW Pools. Foto: LPW Pools

Zwembadbouwer TSPH neemt Flexline over

The Swimming Pool Hub (TSPH), een prominente speler in de Europese zwembadindustrie met hoofdzetel in Aarschot, heeft het bedrijf Flexline onder haar vleugels genomen. Flexline is een fabrikant van op maat gemaakte polypropyleen copolymeer (PPC) zwembaden.

TSPH is een Europese bedrijvengroep die in 2020 voortvloeide uit een samenwerking van grote spelers uit de zwembadsector. Het overkoepelt verschillende bedrijven zoals LPW Pools en sinds kort ook Flexline die zich specialiseert in PPC zwembaden. PPC staat voor polypropyleen copolymeer en wordt beschreven als een onbreekbare en veilige kunststof die milieuneutraal is.

"Deze stap past perfect binnen ons groepsbeleid om te voldoen aan de diverse behoeften van de Europese markt. PPC-zwembaden zijn een belangrijke toevoeging aan ons assortiment", vertelt Edmond de Fabribeckers, CEO van TSPH. "Dit drijft ons om onze onderneming verder uit te breiden en nieuwe kansen te grijpen in zowel binnen- als buitenland."

Volgens TSPH reageert het klantenbestand van LPW Pools positief op de uitbreiding. Hiermee kunnen de zwembadbouwers bij dezelfde fabrikant terecht voor zowel vinylester kuipen als op maat gemaakte PPC zwembaden.