Callens Persoone

Energiebedrijf Callens zoekt ‘personen’ met de hulp van chocolatier Dominique Persoone

WAREGEM - De beroemde chocolatier Dominique Persoone wordt het gezicht van de nieuwe ‘employer branding’-campagne van het Waregemse energiebedrijf Callens. Wij zoeken de juiste Persoone’. Met die baseline trekt Callens nu de aandacht van automobilisten die op de E17 hun kantoor in Waregem passeren. Met daarnaast het gezicht van niemand minder dan Dominique Persoone.  

In de War for Talent worden alle middelen ingezet. Het vooraanstaande Waregemse bedrijf Callens spant Dominique Persoone voor zijn kar om aan de juiste personen te geraken.

“We staan voor een enorme uitdaging op vlak van aanwervingen", aldus Tommie Duyvejonck, HR-directeur bij Groep Callens.  "Onze organisatie is volop aan het groeien en om die groei op technologisch, geografisch en procesmatig vlak mee te realiseren, zijn we op zoek naar heel wat extra collega’s. We zijn momenteel met een 250 medewerkers, maar we willen in 2024 nog 50  nieuwe mensen aanwerven. We waren dus op zoek naar een aanwervingscampagne die in het oog springt en toch vasthoudt aan het DNA van onze familiale organisatie. Een klassieke rekruteringsactie zegt ons en onze doelgroep niets. Ik ben ervan overtuigd dat we met ons concept van Family of fire, met Dominique Persoone als gezicht, wel iets unieks neerzetten.”

De link tussen Dominique Persoone en Callens  

Voor wie zich afvraagt wat Dominique Persoone te maken heeft met Callens, luidt het antwoord: veel meer dan je op het eerste gezicht zou denken, zo luidt de boodschap bij Callens.

"Om te beginnen: Dominique Persoone is een echte familieman die ook wel eens graag met vuur speelt", aldus de HR-directeur. "De Groep Callens, met ondertussen de drie bedrijven (Callens, CallensVyncke en Optimum by Callens), ziet zichzelf als de Family of fire. Ondanks de groei van de afgelopen jaren blijft het warme karakter van een familiebedrijf sterk aanwezig. Bovendien willen ze bij Callens het innerlijk vuur van elke medewerker blijven aanwakkeren. Iedereen heeft een passie voor zijn of haar rol binnen de organisatie en straalt dat ook uit. Net zoals Dominique zijn passie voor chocolade niet onder stoelen of banken kan steken. Daarnaast zijn er de gedeelde West-Vlaamse roots die zorgden voor een instant klik." 

foto:

Windy Moerman, Annick Callens, Dominique Persoone