Mouton Jeroen

Jeroen Mouton keert na ommetje bij Kinepolis naar de oude schaapstal van Roularta terug

ROESELARE - Jeroen Mouton (rechts op de foto) is terug van weggeweest bij het beursgenoteerde Roularta. Hij vertrok er enkele jaren terug, toen in de functie van CFO, om dezelfde functie op te nemen bij Kinepolis. Daar stapte hij twee weken terug. Nu duikt hij opnieuw op bij Roularta, dit maal in de functie van COO. 

Per 1 juni versterkt Jeroen Mouton het management van Roularta Media Group (RMG) als COO, zo laat het beursgenoteerde bedrijf uit Roeselare weten. "Jeroen zal instaan voor de operationele implementatie van de RMG strategie, met bijzondere aandacht voor de efficiëntie en optimalisatie van de operationele processen van de groep", luidt de boodschap. "RMG heeft als beursgenoteerd bedrijf in de mediasector een ambitieuze strategie, die gericht is op digitalisering, innovatie, consolidatie en duurzaamheid. In de ondersteuning van deze strategie vervult de COO een sleutelrol in België, Nederland en Duitsland."

Jeroen Mouton (°1974), master in applied economics (UG), heeft 25 jaar ervaring in financieel management. Hij werkte onder andere bij Sioen en Daikin, respectievelijk als group controller en finance manager en bij Roularta Media Group als CFO. Sinds 2022 was hij als CFO aan de slag bij Kinepolis.

foto: Roularta Media Group (archief)