De Geest Mitch foto De Standaard

Mitch De Geest ICT-persoonlijkheid van het jaar

BRUGGE - Het blad Data News heeft de West-Vlaamse ondernemer en visionair Mitch De Geest (Citymesh) uitgeroepen tot ICT-persoonlijkheid van het jaar 2024. Het Brugse telecom- en IT-bedrijf Citymesh ressorteert sinds vorig jaar onder de  vleugels van de Limburgse groep Cegeka. De Geest wordt alom geroemd voor de uitgekiende koers die hij vaart in het telecomlandschap. 

Het IT-magazine Data News heeft Mitch De Geest, CEO van Citymesh, uitgeroepen tot ICT Personality of the Year 2024. Dat gebeurde op de feestelijke 25ste editie van de Data News Awards for Excellence. De prestigieuze gala-avond werd bijgewoond door 1.100 gasten, onder wie talloze topmensen uit de IT- en zakenwereld. De redactie van het nicheblad Data News kiest elk jaar de ICT Personality of the Year 2024.

"Met Mitch De Geest schuiven we een ondernemende ICT Personality of the Year naar voor die zijn telecombedrijf Citymesh al bijna 20 jaar door woelig vaarwater loodst", zei Kristof Van der Stadt, hoofdredacteur Data News. "En dat met steeds meer ambities. Citymesh – ondertussen onder de vleugels van Cegeka – legt onder zijn leiding Proximus, Orange en Telenet het vuur aan de schenen. Binnenkort wordt het bedrijf zelfs een volwaardige vierde telecomspeler, samen met het Roemeense Digi. Belgisch ondernemerschap, bewezen resultaten, ambitie én veerkracht: Mitch De Geest heeft wat we zoeken in een ICT Personality of the Year."