Nestor

Nestor duikt voor de tweede maal op boven de Moerdijk

WAREGEM - Nestor, uitzendgroep en marktleider in België en gespecialiseerd in vijftigplussers en gepensioneerden, heeft de Nederlandse marktleider en sectorgenoot Uitzendbureau 65plus overgenomen van investeringsmaatschappij Venturion. Nestor werd in 2016 opgericht door de West-Vlaamse ondernemers Nicolas Moerman en Mathieu Vandenhende om meer zestigplussers en gepensioneerden aan het werk te krijgen in een snel veranderende Belgische arbeidsmarkt. Sinds 2020 maakt ook het Nederlandse uitzendbureau ErvarenJaren deel uit van de Nestor uitzendgroep.

In 2020 trad Nestor toe in de Nederlandse markt met de overname van uitzender ErvarenJaren. Nu komt daar Uitzendbureau 65plus bij. Met deze strategische stap is Nestor de grootste bemiddelaar voor vijftigplussers en AOW-gerechtigden in de Benelux geworden. De nieuwe combinatie is samen op weg naar een jaaromzet van 30 miljoen euro.

De missie van Nestor is om aan te tonen dat er op werken geen leeftijd hoeft te staan. "Wij geloven dat seniore werknemers een belangrijke rol spelen in de hedendaagse arbeidsmarkt, die steeds dynamischer en krapper wordt", zo luidt de stelling bij Nestor.  "Met de overname van Uitzendbureau 65plus bieden wij werkgevers toegang tot de grootste database in de Benelux met werkzoekende senioren."

Mathieu Vandenhende en Nicolas Moerman zijn de oprichters van Nestor: 65plus is sinds 1975 een sterk merk, met trouwe klanten en bovenal een topteam", zegt het duo. "Wij vinden het fantastisch dat we hieraan mogen meebouwen! We kijken er dan ook heel erg naar uit om met 65plus te blijven groeien en het verschil te maken.”

Op termijn wil Nestor ook een Europese strategie uitrollen.

info: www.nestor.be

www.65plus.nl