penm

Beveiligingsbedrijf uit Berbroek bevestigt bod

P&M Technology uit Herk-de-Stad, het bedrijf van Luc Paulissen dat zich toelegt op camerabewaking en toegangscontrole, komt onder de vleugels van Alertis. De overnemer is een sectorgenoot met hoofdkantoor in Roeselare en een afdeling in Lummen.

Het team van P&M Technology bestaat uit 5 leden en realiseert een jaarlijkse omzet van meer dan 1,5 miljoen euro. Hun klanten situeren zich voornamelijk in de business-to-business. Ze bestellen oplossingen voor brandbeveiliging, camerabewaking, inbraakalarmering en toegangscontrole. "Voor de medewerkers en klanten van P&M Technology is het belangrijk deelgenoot te worden van een groeiverhaal", aldus zaakvoerder Luc Paulissen. "Ze verdienen een professionele en familiale omgeving, zoals bij Alertis te vinden is. Ik blijf graag nog een tijdje aan boord om de overgang te faciliteren.”

Overnemer Alertis is marktleider in branddetectie en erkend specialist in technologische beveiliging. Er werken 105 mensen, verspreid over vestigingen in Roeselare, Merelbeke, Wilrijk en Lummen. De jaaromzet bedraagt ruim 15 miljoen euro en is al vele jaren in stijgende lijn. "Met deze overname vullen we ons team in Limburg aan tot 15 mensen en worden we ook hier een leidende speler", zegt Guy Slagmulder, gedelegeerd bestuurder van Alertis. "We zijn klaar om in deze provincie ons marktaandeel verder te vergroten."