patrick syen en kerkhofs

Patricken gooien het over andere boeg

Probis B&0, in Limburg gekend als ontwikkelaar van zorgvastgoed, verandert van naam. Ondernemer Patrick Kerkhofs, die het bedrijf in 2009 mee oprichtte, heeft samen met zijn vennoot gekozen voor de benaming Curon. Daarmee wordt een nieuw hoofdstuk geschreven, want Curon gaat nu ook private woonprojecten en PPS-formules ontwikkelen.

Hasselaar Patrick Kerkhofs (rechts op de foto) startte in 2009 samen met de Geelse vastgoedspecialist Patrick Syen de firma Probis B&O. Het bedrijf ontwikkelt sindsdien woonzorgcentra en projecten van assistentiewoningen, vooral in Limburg. Momenteel lopen er bijvoorbeeld bouwprojecten in Hasselt, Heers en Lummen.

Met de komst van Managing Partner Robrecht Mas wordt de focus nu verruimd naar projecten buiten de zorgsector, meer bepaald naar residentiële en gemengde ontwikkelingen. Het gaat vooral om middelgrote en grote projecten op centrumlocaties in heel Vlaanderen. Er zullen ook PPS-projecten (publiek-private samenwerking) worden opgestart om allerhande infrastructuur samen met overheidsdiensten op te trekken. Onder meer in Diepenbeek, Genk en Oud Rekem heeft Curon nieuwe projecten op de planning staan.