axelle henrard

Axelle Henrard stoomt door naar directie van Voka

Vanaf april wordt Axelle Henrard (27) de nieuwe directeur Eigenaars-Ondernemers bij Voka Limburg. Ze vervoegt tevens het directiecomité.

Axelle Henrard werkt al 5 jaar voor Voka Limburg, meer bepaald in de afdeling Talent. In april maakt ze de overstap naar de nieuwe business-unit Eigenaars-Ondernemers, waartoe ook de familiebedrijven behoren. Ze komt zelf uit een ondernemersfamilie (Nico Henrard is gekend van automatiseringsbedrijf Ariadne) en maakte in haar opleiding TEW een thesis over de opvolging binnen familiale KMO's.

In het nieuwe departement zit een uitgebreid aanbod van begeleidingstrajecten, waarin de groei en continuïteit van het familiebedrijf centraal staan. Ook de OndernemersUniversiteit, een samenwerking met UHasselt, en CEO Limburg, de Club Eigenaars-Ondernemers, vallen onder de bevoegdheid van de nieuwe directeur.

Axelle Henrard vervoegt het directiecomité, waar naast gedelegeerd bestuurder Johann Leten, de directeurs Kris Claes, Ann Huveners, Dominic Schouterden en Cathérine Dreesen deel van uitmaken.