genk loopt winnaars

Tandartsen en consultants zijn snelste bedrijven

EY bij de grote jongens en Esthedentalplus bij die met minder dan 50 medewerkers, kroonden zich zondag tot Snelste bedrijf van Limburg. Die titel kregen ze als winnaar van de VKW Limburg Bedrijvenloop, die een onderdeel was van het massa-event Genk Loopt.

De VKW Limburg Bedrijvenloop brengt jaarlijks zo'n 750 lopers uit meer dan 30 bedrijven op de been. De zesde editie, waarin gezondheid, teamspirit en fun telkens centraal staan, groeit jaar na jaar. "Steeds meer ondernemingen geven gehoor aan onze oproep om een gezonde levensstijl bij hun medewerkers te stimuleren en zo ook de teamspirit mee te helpen bevorderen", zegt Gert Schreurs van VKW Limburg.

Hoewel gezondheid en teamspirit primeren, en deelnemen dus ook hier belangrijker is dan winnen, deden de bedrijven een gooi naar de titel van Snelste bedrijf van Limburg. In de categorie +50 medewerkers ging dienstverlener EY (nog gekend als Ernst & Young) met de prijs lopen, voor QJobs en Selligent. In de categorie –50 medewerkers kroonde tandartspraktijken Esthedentalplus zich tot snelste bedrijf voor Hospidex. Gert Schreurs besluit: "Ondanks het wat mindere weer dit jaar, doen de enthousiaste reacties van de deelnemende bedrijven ons nu al uitkijken naar een volgende editie.”