evy thielens

Spiegeltje aan de wand: is Evy de beste van het land?

Schoonheidsspecialiste Evy Thielens is met haar beauty-atelier Purevy in Kortessem geselecteerd als enige Limburgse finaliste voor de meest prestigieuze wedstrijd binnen de beauty- en wellness-sector in Vlaanderen en Brussel.

De verkiezing van Schoonheidsspecialiste van het Jaar 2020 staat hoog aangeschreven binnen de schoonheidsbranche en symboliseert de professionaliteit van het vak. De vakjury is niet op zoek naar een muurbloempje, maar wel naar een kleurrijke vlinder...

Het sein voor Evy Thielens om haar kandidatuur in te dienen, gefundeerd op een ambitieus businessplan en een inspirerende toekomstvisie. Na enkele selectierondes, vernam ze zopas dat ze bij de 6 kanshebbers op de hoofdprijs is. "Het was een hele mooie verrassing toen ik het certificaat dat alleen de 6 overgebleven kandidaten krijgen, plots op tafel zag liggen", vertelt Evy Thielens. "De kans is klein tussen zoveel deelnemers, denk je aanvankelijk, maar wie het niet probeert zal het nooit weten...”

Op 30 november 2019 vindt de slotshow plaats waar de Schoonheidsspecialiste van het Jaar 2020 wordt bekendgemaakt. “Uiteraard hoop ik op die knappe titel nu ik geselecteerd ben als finaliste. Het zal ongetwijfeld spannend zijn. Voor Purevy is het in elk geval al een mooie bekroning voor al het harde werk en passie die ik er met plezier in heb gestoken. En ja, ik hoop uiteraard om de hoofdprijs mee naar Limburg te nemen”, besluit Evy zelfverzekerd.