depooter Foto: Jan Van de Perre

Bart De Pooter op zoek naar “Antwerpse Handjes” tijdens jobdagen

ANTWERPEN -  In Vis Van A, zijn nieuwste restaurant aan de Rijnkaai in Antwerpen, organiseert chefkok Bart De Pooter binnenkort twee jobdagen. Hij wil daarmee minstens twintig nieuwe medewerkers aanwerven, voor verschillende uiteenlopende jobs. En ook de tewerkstelling zelf zal flexibel zijn.

Met het motto "Antwerpse Handjes gezocht" wil De Pooter duidelijk maken dat hij veel extra handen zoekt om zijn verschillende horecaconcepten van personeel te voorzien. “Tijdens de jobdagen zal ik een inkijkje geven in het reilen en zeilen van mijn verschillende horecaconcepten. Op die manier wil ik tonen welke carrièremogelijkheden er zijn. Het doel is om minimaal 20 nieuwe enthousiaste medewerkers aan te werven voor uiteenlopende functies. Met de groei van onze restaurant- en eventactiviteiten hebben we enorm veel jobopportuniteiten”, zegt hij.

“Omdat we meerdere locaties hebben zoals Vis van A, WILDn en PLANTn in Sapphire House, de samenwerking met Tomorrowland, Postuur en Gare Maritime kunnen we veel afwisseling bieden en ook inzetten op doorgroeimogelijkheden”, geeft hij nog mee.

De Pooter biedt zijn toekomstige werknemers veel flexibiliteit aan, zegt hij. “We begrijpen de hedendaagse verwachtingen van medewerkers en proberen daar goed op in te spelen. Zo bieden we een grote flexibiliteit aan, zowel qua contracten, uren als inhoudelijk. Een vierdaagse werkweek, extra vakantiedagen, veel of weinig uren: het is allemaal mogelijk."

De jobdagen vinden plaats op 15 mei en 12 juni in zijn restaurant Vis van A.