Nieuws Antwerpen Deuren Café Onder Den Toren zwaaien opnieuw open, klanten halen opgelucht adem

Deuren Café Onder Den Toren zwaaien opnieuw open, klanten halen opgelucht adem

Foto: Koen Fasseur

Deuren Café Onder Den Toren zwaaien opnieuw open, klanten halen opgelucht adem

ESSEN – Café Onder Den Toren in de Stationsstraat is opnieuw geopend. Mary-Ann Van Lent mocht op 3 februari de deuren van haar café open zwieren, tot groot genoegen van heel wat klanten.

Op vrijdag 3 februari om 18u was het dan zover, dan mocht Mary-Ann Van Lent de meer dan 110 jaar oude bruine kroeg nieuw leven inblazen. Heel wat klanten vonden makkelijk de weg terug en zelfs heel wat volk van buiten Essen kwam Mary-Ann veel succes wensen.

Voor de meesten is zij een vertrouwd gezicht, want stond voor de sluiting in november vorig jaar als vaste medewerkster achter de toog. Het café waar Julia Peeters een halve eeuw cafébazin was tot ze in 2019 overleed, had dan negen maanden een tweede adem gevonden.

LEES OOK. Vaste medewerkster neemt Café Onder Den Toren uit Essen over

 

Mary-Ann nam begin dit jaar het café over van Mo Othman, die pitzaak Aly Baba naast de deur heeft in hetzelfde pand. Zo krijgt Onder Den Toren een derde adem. Julia Peeters blijft heel aanwezig in de zaak. Mary-Ann heeft haar foto een bijzonder plekje in het café gegeven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.