Nieuws Antwerpen Tea Colaianni in raad van bestuur van SD Worx

Tea Colaianni in raad van bestuur van SD Worx

Tea Colaianni in raad van bestuur van SD Worx

 

De Italiaanse Tea Colaianni wordt lid van de Raad van Bestuur van HR-dienstenverlener SD Worx. Tea Colaianni heeft er een rijke internationale carrière opzitten. Ze begon haar carrière bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in Europees recht in Brussel en was onder meer algemeen directeur van de entertainmentgroep Merlin Entertainments, vice-president HR bij Hilton Worldwide en senior VP HR bij KPNQwest. Tea Colaianni woont en werkt in het Verenigd Koninkrijk, waar SD Worx in juni 2016 nog een grote overname deed.

Tea Colaianni is vandaag ook nog actief als Non-Executive Director  bij Mothercare Plc en Non-Executive Director bij de Royal Bournemouth and Christchurch Hospitals NHS Foundation Trust, als Non-Executive Director bij Mothercare Plc. “Ik heb altijd gewerkt in een internationale context met diverse teams, culturen en in verschillende sectoren” zegt ze. “Ik hou van die variëteit, diversiteit en complexiteit die eigen is aan internationale en groeiende bedrijven”.

Filip Dierckx, voorzitter van de raad van bestuur van SD Worx is opgetogen over de komst van Tea Colaianni. “We zijn blij dat ze met haar internationale ervaring bij onze raad van bestuur komt” zegt Dierckx. Hij rekent erop dat ze in belangrijke mate zal bijdragen tot de uitvoering van de internationale groeistrategie van SD Worx.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.