Nieuws Kempen DS Store Kempen pakt uit met Formule E wagen van Stoffel Vandoorne

DS Store Kempen pakt uit met Formule E wagen van Stoffel Vandoorne

Viktor Tack bij de Formule E wagen in de showroom. Foto: AF

DS Store Kempen pakt uit met Formule E wagen van Stoffel Vandoorne

GEEL – DS Store Kempen pakt uit met een echte blikvanger. Nog tot en met 19 maart staat de enige echte Formule E wagen van Stoffel Vandoorne te blinken in de showroom aan de Antwerpseweg.

DS Automobiles veroverde al drie wereldtitels en is dus een referentiespeler in de Formule E. “Bij wijze van promostunt reed Stoffel Vandoorne deze Formule E wagen binnen op de stand van DS op het voorbije Autosalon”, duidt Viktor Tack, DS-advisor bij Groep Verellen. “Na het Autosalon kregen enkele DS Stores de kans om de wagen op een display te tonen in de showroom en nog tot en met 19 maart staat de wagen bij ons in Geel. Daar zijn we uiteraard erg fier op. De wagen is erg delicaat en kwam op een dicht transport toe. De Formule E wagen van Stoffel Vandoorne is uiteraard een echte showsteler. Enkele klanten kwamen al een kijkje nemen en we kregen ook meteen een grote fan van Stoffel Vandoorne over de vloer. Iedereen kan trouwens nog een kijkje komen nemen in de showroom, maar op 20 maart gaat de wagen opnieuw op transport.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.