Nieuws Kempen Emrol (Malle) doet overname in Nederland

Emrol (Malle) doet overname in Nederland

Emrol (Malle) doet overname in Nederland

Vlnr: Folkert en Fetsje Posthuma, Stefan Louis (business manager Emrol) en Pieter Jacobs (managing director Emrol).

Vlnr: Folkert en Fetsje Posthuma, Stefan Louis (business manager Emrol) en Pieter Jacobs (managing director Emrol).

Emrol, een onafhankelijke leverancier van batterijen en laadapparatuur, neemt Posthuma Batterijen uit het Nederlandse Ijlst (Friesland) over, een specialist op het gebied van industriële batterijen. Na de eerdere overnames van IBG Europe (Arnhem) in 2014 en BAT (Nijkerk) in 2013, onderstreept Emrol met deze nieuwe acquisitie zijn ambitie van groei op de Nederlandse markt. Oprichter en drijvende kracht achter Posthuma, Folkert Posthuma, zal werkzaam blijven binnen Emrol voor het verder ontwikkelen van de activiteiten in Nederland.

Uitgelezen kans
Pieter Jacobs, managing director van Emrol: “Naast onze sterke autonome groei was de mogelijkheid tot overname van Posthuma Batterijen voor Emrol een uitgelezen kans om onze groeiambities op de Nederlandse markt versneld waar te maken. Emrol bevestigt hiermee zijn positie van een gedreven en gezonde partner in de batterijsector. Posthuma geniet een uitstekende naam. Hun technische knowhow, betrouwbare producten en servicegericht karakter sluiten perfect aan bij de visie van Emrol. We zijn dan ook verheugd met deze overname. Het bundelen van onze krachten zal de klanten op alle niveaus een toegevoegde waarde bieden.”

Emrol in Malle bestaat al 35 jaar en er werken 28 mensen. De 3 Posthuma servicemonteurs komen in dienst van Emrol.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer