Nieuws Kempen Group Joos verkoopt divisie Joos Hybrid aan Colruyt Group

Group Joos verkoopt divisie Joos Hybrid aan Colruyt Group

Group Joos verkoopt divisie Joos Hybrid aan Colruyt Group

TURNHOUT – Group Joos heeft een akkoord bereikt met Colruyt Group over de verkoop van zijn divisie Joos Hybrid. De verkoop kadert volledig in de strategische beslissing van Group Joos om zich meer toe te leggen op de verdere uitbouw van zijn divisies Joos Print en Joos Connect en de recentelijke exportontwikkelingen.

Met de verkoop van de in Haasrode gevestigde dochteronderneming Joos Hybrid trekt Group Joos zich terug uit de markt van transactionele communicatie. Group Joos was in zijn 85 jarig bestaan sinds 2004 via een acquisitie actief in deze markt. Colruyt Group verwerft onmiddellijk 100% van de aandelen van Joos Hybrid. Het bedrijf heeft een omzetgrootte van 15 miljoen euro en telt ongeveer 80 medewerkers. Group Joos wil de focus leggen op grafische communicatie en printing in een bredere context. Zo wil Group Joos onder meer de direct marketing activiteiten met sterk gepersonaliseerde direct mail-campagnes en zijn tak van beveiligd drukwerk verder uitbouwen.

Over Group Joos

Group Joos is een 100% familiebedrijf, waar vandaag de 4de generatie zijn intrede doet. Sinds 1935 verzekert Group Joos dagelijks een relevant breed producten- en dienstaanbod van grafische producten en communicatie-oplossingen, zowel op papier als digitaal. In 2019 behaalde Group Joos een geconsolideerde jaaromzet van 46,6 miljoen euro met 224 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer