HB ACCOUNTANTS Foto: Yuki

HB Accountants wint ‘Operational Excellence Award’

TURNHOUT - HB Accountants heeft het jaar goed ingezet. Op het Yuki Gala 2023 behaalde het Turnhoutse kantoor immers de ‘Operational Excellence Award’.

Het Turnhoutse HB Accountants is een tweede keer in de prijzen gevallen op het Yuki Gala. Yuki, een onderdeel van Visma, reikt ieder jaar vier awards uit aan Belgische accountantskantoren die uitblinken op het vlak van digitale boekhouding. De ‘Operational Excellence Award’ is als het ware de hoofdprijs, want met de award wordt uitgereikt aan de partner die op alle gebieden het beste heeft gepresteerd en uitblinkt in digitalisering, automatisering en klanttevredenheid.

In 2019 behaalde HB Accountants de ‘Customer Intimacy Award’ en nu werd het team van oprichter en bezieler Bart Huybrechts geëerd met de ‘Operational Excellence Award’. De Yuki-award blog meldt: “HB Accountants is nog lang niet aan zijn proefstuk toe. Na de ‘Customer Intimacy Award’ in 2019, mochten ze dit jaar dan ook opnieuw een welverdiende prijs in ontvangst nemen: de ‘Operational Excellence Award! Van digitalisering, over automatisering, tot klantvriendelijkheid: op alle vlakken blinkt dit kantoor uit met de hoogste score. En om die reden mochten zij met de hoofdprijs van de avond huiswaarts keren!”