Nieuws Kempen Horecaveteraan opent nieuwe zaak in Mol

Horecaveteraan opent nieuwe zaak in Mol

Horecaveteraan opent nieuwe zaak in Mol

fabi-300x300Fabi Iemants uit Mol is een horecamadam als geen ander. Met haar man Guy Weyts, voormalig tv-kok op RTV, baatte ze jarenlang restaurant De Pas en bistro Passe-Vite uit in Retie. De jongste jaren verzorgde ze de catering op privé-jets en recenter helpt ze haar man in Antwerpen, die er tegenwoordig furore maakt met het pop-up restaurant Plein Publiek. Vanaf 4 februari runt ze opnieuw haar eigen zaak, die zich situeert boven bistro Le Nez Blanc in de Corbiestraat in Mol, samen met Koen Peeters, een vriend des huizes.

Kruisbestuiving
“Horeca blijft mijn passie”, lacht Fabi Iemants wanneer we haar bellen voor meer informatie over haar nieuwe project. “Koen, die handelt in wijn, had ons al een paar keer gevraagd om samen iets te beginnen. Boven bistro Le Nez Blanc is een bar die amper wordt gebruikt. Die hebben wij nu gehuurd en we gaan er een aparte horecazaak uitbaten: L’Etage. Je kan er gewoon iets komen drinken en wat kleinigheden eten: amuses, ‘sharing plates’ en dergelijke. Klanten van Le Nez Blanc zijn na hun diner welkom voor een afzakkertje en daarnaast zullen mensen bij ons een aperitief komen drinken om vervolgens beneden te gaan eten. Het moet een kruisbestuiving worden.”

“De voorbije periode heb ik tamelijk veel gevlogen om de catering aan boord van privé-vliegtuigen te verzorgen, maar daar was ik wat op uitgekeken. Ik wil terug meer rock ’n roll.” Fabi en Koen verzorgen samen de uitbating, Guy komt een handje toesteken in de keuken, zo ook de partner van Koen. L’Etage is vanaf 4 februari van donderdag tot zaterdag open vanaf 16 uur en zondag vanaf 14 uur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer