Nieuws Kempen Hospitality Award voor Molse bar

Hospitality Award voor Molse bar

Hospitality Award voor Molse bar

hummington barWat de Oscars zijn voor de filmwereld, zijn de Hospitality Awards voor de horeca. Maandagavond werden tijdens een gala in Brussel de Hospitality Awards 2014 uitgereikt en in de categorie Best Bar Concept was de Hummingbird Bar in Mol de laureaat.

Precies een jaar geleden opende Elsie Eysermans haar Hummingbird Bar (hummingbird is Engels voor kolibrie) in een vroegere bakkerij aan de Adolf Reydamslaan in Mol. De zaakvoerster liet een toog op maat maken en ook de andere meubelen stralen een natuurlijke warmte uit. De kleuren goud en donkerblauw versterken dat gevoel.

Premium producten
Elsie serveert alleen premium producten zoals de betere bieren en artisanale en biologische dranken. Die zijn afkomstig van speciaalzaak Huis Hardies van haar man Mattias De Regge. “Ik werk alles tot in de puntjes af”, vertelt ze. “Voor mijn gin-tonics bijvoorbeeld heb ik heel bijzondere glazen.” Volgens de jury heeft het concept van de Hummingbird Bar voldoende sterke vleugels om rechtstreeks geïmplementeerd te worden in een grootstad als Antwerpen. De jurering verliep via mistery bezoeken.

De zaakvoerster is in de wolken over het behalen van de award. “De kers op de taart. Een fantastische beloning voor het harde werk. Je moet weten dat ik makkelijk 80 uren per week bezig ben met mijn zaak. Ik ben er op de openingsdagen vanaf het begin tot het einde en maak het verschil door een heel persoonlijke aanpak.”

De Hospitality Awards zijn een initiatief van het magazine Venuez.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer