Nieuws Kempen Licht uit bij feestzaal Hof Ter Smisse

Licht uit bij feestzaal Hof Ter Smisse

Foto: Facebook

Licht uit bij feestzaal Hof Ter Smisse

Hof Ter Smisse in Hoogstraten zal niet langer als feestzaal uitgebaat worden. De familie Vandersmissen heeft het statige gebouw uit 1947 verkocht aan Bouwwerken Dego uit Hoogstraten, en zal opgenomen worden in een nieuw woonproject. De villa blijft wel bewaard in het straatbeeld. De catering- en feestservice van Vandersmissen Feestservice blijft voortaan zonder de feestzaal doorgaan.

“De gesprekken met Dego om het gebouw te verkopen, zijn al gestart voor het coronavirus uitbrak”, zegt Hilde Verheyen van Vandersmissen Feestservice in Het Nieuwsblad. “We hebben de tijd genomen om erover na te denken. Het lag wat emotioneel, want Hof Ter Smisse heeft dertig jaar deel van ons leven en ons bedrijf uitgemaakt. Dat Marc en ik al voorbij de 60 zijn en het wat rustiger aan willen doen, heeft meegespeeld. Tot eind van dit jaar kan er nog gefeest worden in Hof Ter Smisse, vanaf het moment dat het weer toegelaten is.”

Het cateringbedrijf uit Hoogstraten is opgestart in 1978 door Marc Vandersmissen en zijn echtgenote Hilde. Intussen is het een mooie kmo, en stapte dochter Liesbeth mee in het bedrijf. Het zorgt onder andere voor de catering op Rock Werchter en in de business seats van Racing Genk. Dat de feestzaal geen deel meer uitmaakt van het bedrijf, betekent niet dat Vandersmissen Feestservice een andere richting uit moet. “We hebben, gesprekken met zalen op andere locaties om mee samen te werken”, zegt Hilde nog. “We specialiseerden ons de voorbije jaren in gepersonaliseerde feesten op bijzondere locaties. Voor onze vip- en eventcatering verandert er niets.” De keukens en kantoren in Gemelstraat blijven de uitvalsbasis van de cateraar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.