Nieuws Kempen Lien Van Balen wil The Jerre over de vloer

Lien Van Balen wil The Jerre over de vloer

Lien Van Balen wil The Jerre over de vloer

Lien Van BalenLien Van Balen, zaakvoerster van Slimfit Beauty House, droomt ervan om motorcrosser Jeremy Van Horebeek over de vloer te krijgen. Zij startte als eerste in de Kempen met E-Fit, een workout op basis van elektrische stimulatie. “Ik startte in 2007 in bijberoep, maar sinds maart vorig jaar ben ik volledig zelfstandig. Ik ben  al drie jaar afslankcoach. Vorig jaar leerde ik I-Fit kennen tijdens een beurs. Ik mistte nog iets in mijn aanbod om mensen te kunnen begeleiden en stimuleren tijdens hun afslankproces. Met die elektrofitness werk je in 20 minuten aan 90 procent van je spieren. Heel wat sporters, boksers, roeiers of bijvoorbeeld autoracer Antony Kumpen, gebruiken het in hun trainingen,  maar ook Hanne Troonbeeckx of Karen Damen. Mijn man en ik houden van motorcross en ik zou graag naast mijn ‘gewone’ klanten motorcrossers willen begeleiden om hun prestaties te verbeteren. Mijn droom: Jeremy Van Horebeek, The Jerre, over de vloer krijgen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer