Nieuws Kempen Madena opent eerste Belgisch Joico Ambassador Salon

Madena opent eerste Belgisch Joico Ambassador Salon

Madena opent eerste Belgisch Joico Ambassador Salon

madenaKapsalon Madena in Geel opent als eerste in België een Joico Ambassador Salon. De voorbije weken onderging de zaak een grondige verbouwing. In het nieuwe interieur overheersen wit, zwart en goud, meteen ook de kleuren van de Amerikaanse producent van haarverzorgingsproducten. Tegelijk is flink gewerkt aan de omgang met de klanten. “We vergelijken ons nu met een sterrenzaak in de horeca”, zegt zaakvoerster Maddy Janssens.

Janssens heeft meer dan een kwarteeuw ervaring in de kapperswereld en nam acht jaar geleden haar intrek in het huidige pand aan de JB Stessensstraat in Geel. Nadien verhuisde de eerste zaak in Balen naar een andere locatie. In Geel bracht ze ook een haarkliniek onder, waar dames en heren met haarproblemen naartoe komen. In beide zaken werken samen zeven mensen.

Een belevenis
“We werken al langer met de kwaliteitsproducten van Joico”, vertelt Maddy Janssens. “De Europese invoerder kwam zelf naar ons om te vragen of we het eerste Belgische Joico Ambassador Salon wilden worden. Daarvoor moeten we voldoen aan een hele reeks voorwaarden die vooral zijn gericht op een grote klantvriendelijkheid. Onze mensen kregen ook een speciale opleiding van een coach. Naar de kapper gaan staat bij ons gelijk aan genieten, het moet een beleving zijn.”

De zaak heropent dit weekend de deuren na een verbouwing van drie weken. Tegelijk neemt Madena zondag deel aan de Open Bedrijvendag.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Geel, Herentals
Geel

7 faillissementen in de regio

De ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich ook deze dinsdag gebogen over de faillissementen. Op de lijst staan 7 bedrijven die… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer