Nieuws Kempen Mazoutboer handelt nu ook in houtpellets

Mazoutboer handelt nu ook in houtpellets

Mazoutboer handelt nu ook in houtpellets

van raak houtpelletsBrandstoffenleverancier Van Raak uit Weelde handelt nu ook in houtpellets. Die worden verkocht via een aantal van de eigen benzinestations maar worden ook aan huis geleverd in de provincies Antwerpen en Limburg. “We zien daar een groeimarkt in”, zegt zaakvoerder Peter Van Raak.

Van Raak is uitbater van vijftien benzinestations en levert stookolie aan huis. “Tot dusver waren we actief in de vloeibare brandstoffen”, vertelt de zaakvoerder. “Daar voegen we nu een vaste brandstof aan toe. We nemen dat mee in ons verhaal.” De houtpellets worden in een neutrale verpakking verkocht in drie kwaliteiten en zijn afkomstig uit invoer. “We hebben een sterke eigen logistiek en ervaring met de invoer van brandstoffen.”

Goede verkoop
Als proefproject worden de pellets momenteel verkocht via de eigen shops bij de benzinestations van Geel, Wechelderzande, Weelde en Tessenderlo. “In onze benzinestations verkopen we al langer gasflessen en petroleum en stookolie in kleinere verpakkingen. Ze bieden het voordeel dat de mensen de pellets zo in de koffer van hun wagen kunnen laden”, aldus Peter Van Raak.

De verkoop overtreft de verwachtingen. “We zijn zeer tevreden over de verkoop tot dusver. We hadden een aantal partijen ingekocht en we hebben moeten bijbestellen.” Van Raak voert intussen gesprekken met andere verdeelpunten en onderzoekt om de pellets onder een eigen merknaam op de markt te brengen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer