Nieuws Kempen Monclé boutique kleedt dames van kop tot teen

Monclé boutique kleedt dames van kop tot teen

Monclé boutique kleedt dames van kop tot teen

Al vijftien jaar zijn Monja en Nancy vriendinnen en collega’s in de modesector. Ze droomden al jaren van een eigen zaak. “We waren al een tijdje op zoek naar een geschikte locatie in Heist-op-den-Berg, en vonden onze gading in de voormalige pop-up van De Backer Haarden op de Mechelsesteenweg”, vertelt Monja.

In de winkel worden dames van kop tot teen gekleed. “We bieden een totaalconcept, met niet alleen kleding maar ook sjaals, juwelen, handtassen, schoenen en hoedjes. Een perfecte service moet ons handelsmerk worden. We leggen onze klanten in de watten. Je kunt bijvoorbeeld bij ons een afspraak maken en vertellen wat je precies wilt. Dan stellen wij op voorhand een aantal ensembles samen die voor jou klaar hangen wanneer je binnenkomt. Mode is onze passie, en wij willen echt veel tijd besteden aan onze klanten.”

Nieuwe collectie

De collectie wordt met zorg samengesteld en Monja en Nancy trekken om de twee à drie weken naar Italië om nieuwe stukken voor de winkel aan te kopen. “We maken er een punt van om heel veel variatie aan te bieden. Er mogen zeker geen twee maanden dezelfde stukken in de winkel hangen. Als je het aanbod vaak vernieuwt, komen de klanten veel sneller terug.”

Zondagnamiddag is er een modeshow in de nieuwe Monclé Boutique.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer