Nieuws Kempen Tom neemt snooker Buckingham over van Tom

Tom neemt snooker Buckingham over van Tom

Tom neemt snooker Buckingham over van Tom

MOL – Tom Snyers heeft zijn ruitenwasserij verkocht en neemt Snooker Buckingham in Mol over van Tom De Wit. Tom is al 20 jaar trouwe klant bij Tom.

Snooker Buckingham is een populaire snookerclub aan de Rozenberg in Mol. “Ik ben er al 20 jaar klant en speel al even lang competitiesnooker”, vertelt nieuwe uitbater Tom Snyers, die ook Belgisch kampioen straight pool was. Hij heeft jarenlang in het buitenland in de horeca gewerkt. “Nu ben ik aan de slag als ruitenwasser, dat bedrijf heb ik verkocht. Ik draai een paar weken dubbele shiften maar deze kans kon ik niet laten liggen.”

Aanvankelijk was het de bedoeling dat de zoon van Tom De Wit de zaak zou overnemen. Die haakte echter op het laatste moment af. “Zo’n zaak uitbaten stond op mijn bucketlist, dus op een uur tijd was de overname beklonken. Ik ga gemotiveerd en met de glimlach achter de toog staan. En voor de klanten is het makkelijk, zij kunnen gewoon Tom blijven zeggen.”

Snooker Buckingham is zeven dagen op zeven open. “Op zondag heb ik personeel, dus dat is mijn vrije dag. En mijn moeder heeft 25 jaar een volkscafé uitgebaat in Mol-Achterbos, zij komt ook af en toe een handje helpen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer