Nieuws Kempen Turnhoutse cadeaubon steunt lokale economie

Turnhoutse cadeaubon steunt lokale economie

De Turnhoutse cadeaubon. — © BERT DE DEKEN

Turnhoutse cadeaubon steunt lokale economie

De Turnhoutse cadeaubon bewijst zijn waarde voor de lokale economie. In 2021 werden voor meer dan 617.000 euro cadeaubonnen aangekocht. “Een recordbedrag”, stelt schepen van Economie en Werk Luc Op de Beeck (CD&V) vast. “Dat is voor een deel te danken aan de steun van enkele Turnhoutse bedrijven. Zij kochten voor meer dan 165.000 euro bonnen voor hun werknemers en klanten, om de lokale economie te ondersteunen.

Die oproep is dus niet tegen dovemansoren gezegd. Dat doet deugd.” Het ziekenhuis AZ Turnhout kocht begin dit jaar nog cadeaubons voor elke medewerker, arts en vrijwilliger. “Zo steunt het ziekenhuis meer dan 270 deelnemende lokale ondernemers.” De Turnhoutse cadeaubonnen zijn te koop bij Toerisme & Uit op de Grote Markt. Bedrijven kunnen ze bestellen per mail: ondernemen@turnhout.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.