Nieuws Kempen Wiese haalt belangrijke contracten binnen in Azië

Wiese haalt belangrijke contracten binnen in Azië

Wiese haalt belangrijke contracten binnen in Azië

wieseWiese Europe uit Brecht start het nieuwe jaar met een volle agenda waaronder twee nieuwe internationale opdrachtgevers. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van laadarmen voor de chemie en voedingsindustrie waarmee gassen en vloeistoffen in vrachtwagens, treinwagons of schepen geladen worden.

Zo mag de onderneming in 2015 scheepslaadarmen leveren voor Pertamina en PTT, respectievelijk het grootste staatsbedrijf in de olie- en gassector van Indonesië en Thailand. “Beide bedrijven staan gerangschikt in de Fortune Global 500, wat een mooie referentie betekent”, bevestigt Tom Van Tendeloo, sales manager export bij Wiese. “Voor ons zijn ze extra speciaal omdat zij de kern van onze doelgroep zijn. Zij beschikken over een zeer groot aantal laadarmen waar regelmatig onderhoud en soms een vervanging zich opdringen. Daarnaast blijven ze continu uitbreiden en innoveren met nieuwe toepassingen.”

Vestiging in Azië
Wiese wist het vertrouwen van deze giganten te winnen door een voorstel op maat uit te werken. “Er wordt op de laadarmen een specifieke sturing voorzien die beantwoordt aan de vraag van de klant”, licht Van Tendeloo toe. “Voor deze projecten werken wij samen met lokale partners die een goede relatie hebben opgebouwd met de klant en een goede after-sales service kunnen bieden. Ook onze recent opgerichte vestiging Wiese Asia zal hier op termijn zijn steen toe bijdragen. Zo kunnen we de situatie op de site bij de klant van dichtbij opvolgen, ook na de plaatsing. Een persoonlijke aanpak die we hoog in het vaandel dragen en die onze klanten appreciëren.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer