Nieuws Kempen Würth verhuist shop van Geel naar Herenthout

Würth verhuist shop van Geel naar Herenthout

Würth verhuist shop van Geel naar Herenthout

Shop HerenthoutWürth Belux nv verhuist de bestaande shop in Geel naar een nieuwe locatie in de Herenthoutse industriezone. Dit project benadrukt de groeiambitie van de Turnhoutse montagespecialist en het streven naar een sterke lokale verankering. De nieuwe shop opent maandag 28 september zijn deuren.

De nieuwe shop aan de Atealaan beslaat een oppervlakte van 300m2 en biedt een verruimd assortiment. Zo is er naast een demoruimte ook aandacht voor het gamma veiligheids- en werkkleding en wordt de stockvoorraad opgedreven. “De nieuwe vestiging ligt centraal, dicht bij grote klanten en belangrijke uitvalswegen. Met deze locatie verankeren we ons nog sterker in de Kempen en kunnen we in deze regio nog klantgerichter werken,” aldus Steven Bosschem, manager van het Würth Belux shopnetwerk.

Expansieprogramma
De opening van de nieuwe locatie in Herenthout maakt voor Würth onderdeel uit van een breder, toekomstgericht expansieprogramma. “Würth wil zijn klanten in de best mogelijke omstandigheden een optimale service leveren en een goede bereikbaarheid maakt daar een essentieel onderdeel van uit. Niet voor niets luidt ons credo ‘Dichtbij. Dichterbij. Würth!”, vervolgt Bosschem.

De eerste honderd klanten van de Herenthoutse vestiging ontvangen een welkomstgeschenk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer