Nieuws Limburg 3 beste bouwteams van Limburg zijn gekozen

3 beste bouwteams van Limburg zijn gekozen

3 beste bouwteams van Limburg zijn gekozen

Om de goede verstandhouding tussen de diverse partijen in het bouwproces te stimuleren, organiseert Bouwunie Limburg jaarlijks een wedstrijd voor Het Beste Bouwteam. De 3 winnende groeperingen werden zopas door de federatie bekendgemaakt. Het gaat om:

– Het bouwteam van het project De Mispelaer in Maasmechelen, met als bouwheer Janssen Aannemingen. Het gebouw bevat onder meer assistentiewoningen en een grote commerciële ruimte.

– Het bouwteam van Residentie Zavelplein in Genk (foto). In dit project werd de volledige renovatie van de slecht geïsoleerde gevelschil uitgevoerd, alsook werden de schuine daken en de betonblok-gevels aangepakt. Bouwheer hier was de vereniging van mede-eigenaars.

– Het bouwteam van de Woonzorgcampus Vinkenbosch in Kermt-Hasselt. Bouwheer Senior Living Group heeft hier een nieuwbouw laten plaatsen, die bijzonder vlot vooruit is gegaan.

Uit deze 3 zal nog een ‘overall’ winnaar worden gekozen op 23 mei.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.