Nieuws Limburg 3 Limburgse aannemers zijn energiebewust

3 Limburgse aannemers zijn energiebewust

3 Limburgse aannemers zijn energiebewust

Hoedemakers uit Hasselt, Marc Geelen uit Hamont-Achel en schrijnwerkerij Coenjaerts (ook uit Hamont-Achel) zijn de eerste 3 Limburgse ondernemingen die van Bouwunie het label “energiebewuste aannemer” hebben gekregen. Via cursussen, een examen en duidelijke engagementen, hebben deze bedrijven bewezen dat ze bewust omgaan met duurzaam en energiebewust (ver)bouwen en hun klanten deskundig kunnen adviseren en begeleiden.

“Dit alles wordt gecontroleerd door een auditcomité met daarin een extern keuringsorganisme,” zegt Anja Larik van Bouwunie. “Ze reiken het label uit voor 3 jaar. Tussentijdse controles moeten ervoor zorgen dat de houders hun engagementen blijven nakomen.” Buiten Limburg zijn er nog 14 andere bouwbedrijven die deze erkenning hebben ontvangen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.