Nieuws Limburg 42 laat 19 achter zich: 3 events in 21

42 laat 19 achter zich: 3 events in 21

42 laat 19 achter zich: 3 events in 21

Het ‘congrestival’ Forty Two is terug. De organisatie achter het knotsgekke inspiratie-event voor ondernemers, spoelt de Covid-19 door met een volle kalender. “Dit jaar zetten we gewoon 3 events in de markt, aangevuld met spectaculaire podcasts”, zegt Jeroen Meens, de geestelijke vader van Forty Two.

De eerste editie van Forty Two vond plaats in 2018 en was meteen een groot succes. Ondernemers konden in een ontspannen sfeer 24 uur lang genieten van 42 inspirerende sprekers en entertainers. In 2019 werd er nog een stevig schepje bovenop gedaan. De overtreffende trap moest volgen in 2020, maar die trede werd om de bekende reden helemaal gemist. “Dramatisch, maar toch zijn we niet bij de pakken blijven zitten”, zegt Jeroen Meens, founding father van het concept. “We hebben Forty Two in een aparte vennootschap gestopt en zijn net nog méér initiatieven op de rails gaan zetten.”

“Voor 2021 trekken we opnieuw de kaart van fysieke events”, vult Sabine Put, geestelijke moeder van Forty Two, aan. “Want echte menselijke connectie krijg je nog steeds het best fysiek, dus dat blijft bij ons centraal staan.”

Het eerstvolgende event vindt plaats op 7 mei onder de titel You Snooze, You Lose. “Onze FTE’s (Forty
Two Explorers, nvdr.) hebben nood aan iets concreets om naar uit te kijken. Wij denken graag vanuit de piste ‘wat als het wél kan’. In dit geval gaan we 42 minuten lang iedereen laten genieten van entertainment, comedy en verrassingen…” Later op het jaar komt er een tweede editie van Tripwire, een stand-up comedy-avond waarbij de line-up bestaat uit 6 ondernemers die een eigen comedy set brengen. “En… op 22 oktober staat het gekende congrestival Forty Two zelf op de planning. De plaatsen kunnen nu al gereserveerd worden op onze website.”

Forty Two stelt bovendien een aantal humoristische podcasts voor, waarin Geert De Wael en Michaël Van Damme telkens iets nieuw uitproberen dat hun leven zou kunnen beteren. “Ik wil nog niet alles verklappen, maar ik heb al veel bijgeleerd over telepathische paarden, bijvoorbeeld”, lacht Van Damme. Ook de podcasts zijn te beluisteren via de website van Forty Two.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Hasselt
Hasselt

Boef brengt boef in een box

Na jaren in de foodsector, lanceren de Limburgse mama's Hannelore Valkenborgh en Hannah Nicolaï hun bedrijf Boef. Het gaat om… Lees meer