Nieuws Limburg Afrikanen leggen vloer met Lummense machines

Afrikanen leggen vloer met Lummense machines

Afrikanen leggen vloer met Lummense machines

Ook Afrikanen en Russen behoren sinds kort tot de klanten van MC Machines uit Lummen, waar opleggers gemaakt worden om speciën voor vloerders, chappers of isolatiespuiters te vervoeren en aan te brengen. De internationale doorbraak is volgens Ann Peeters van MC Machines het gevolg van de keuze om de productie in eigen hand te houden. “Na een investeringsprogramma van meer dan 2 miljoen euro, hebben we onze hele productie onder één dak gebracht,” vertelt ze. “We hadden ook naar lagelonenlanden kunnen uitwijken, zoals onze Duitse of Nederlandse collega’s doen. Maar door alles in eigen hand te houden is het eindresultaat gewoon veel beter en versterken we onze concurrentiepositie.”

Het intussen 20-jarige bedrijf wijt zijn succes aan de voortdurende innovaties. “We zijn constant op zoek naar verbeteringen die de nauwkeurigheid en de capaciteit van onze machines telkens verhogen,” aldus nog Ann Peeters. “Dat is ook de reden van onze internationale doorbraak.”

Stichter en zaakvoerder Hubert Frederix.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.