Andres Lesire verlaat Impuls voor Belisol-groep

Andres Lesire, partner van communicatiebureau Impuls, verlaat het bedrijf om Group Marketing Manager te worden bij Group A, de overkoepelende entiteit van bedrijven als Belisol, Kwadro en Beliworks.

Andres Lesire“Dit is een unieke kans die ik met beide handen wil grijpen," vertelt Lesire (36). "De afgelopen 10 jaar werkte ik als accountmanager en communicatieadviseur voor de grootste Limburgse communicatiebureaus. Deze ervaring neem ik mee naar Group A, waar ik aan de andere kant van de tafel zal plaatsnemen. Ik ben bijzonder blij met deze nieuwe stap in mijn carrière.”

Patricia Alen, zaakvoerder van Group A, is opgetogen met de nieuwe Group Marketing Manager: “Wij zijn ervan overtuigd dat Andres met zijn ervaring en creativiteit een grote aanwinst zal zijn voor onze groep.”

Group A, eigendom van de familie Alen en de Franse Atryagroep, is vooral actief in verkoop en plaatsing van ramen en deuren via Belisol en Kwadro. Een deel van de productie gebeurt door het eigen Beliworks. Een afdeling voor duurzame energie verkoopt tevens fotovoltaïsche zonnepanelen, zonneboilers en pelletkachels. De groep telt momenteel een 700-tal werknemers.