Nieuws Limburg Apotheker en 3 broers starten eigen onderneming

Apotheker en 3 broers starten eigen onderneming

Apotheker en 3 broers starten eigen onderneming

Van een écht familiebedrijf gesproken: in Hechtel-Eksel heeft Deborah Drees (24) zopas een zaak opgestart samen met haar 3 broers Xander (22), Gerben (19) en Quinten (12). Ook de ouders Danny en Ann helpen een handje met GOaLF-land, zoals de onderneming in outdoor fun-activiteiten heet.

Bosland is een uitgestrekt natuurgebied in Noord-Limburg waar toeristen hun hartje kunnen ophalen. Om de bezoekers te vermaken werd zopas de onderneming GOalf-land opgericht. Het gaat om een reeks van activiteiten waarin een variant van golf wordt gecombineerd met voetbal, fietsen of wandelen. Er zijn ook formules waarin een schattentocht per fiets of te voet wordt verweven met elementen van een escaperoom. Telkens goed voor enkele uren spelplezier in groepsverband.

Initiatiefnemers van de start-up zijn de 6 leden van de familie Drees. Deborah is 24 en pas afgestudeerd als apotheker. Haar broers Xander en Gerben zijn nog student en ook de jongste, Quinten, combineert zijn studies met allerlei klusjes in het familiebedrijf. Vader Danny Drees is zelfstandig boekhouder en waakt over de financiën, terwijl moeder Ann Snoeckx de catering voor haar rekening neemt.

Ieder gezinslid heeft dus een eigen takenpakket. “Vrij uniek”, vindt Nele Lijnen, schepen van Economie in Hechtel-Eksel. “Ik ben bijzonder verheugd om zo veel dynamiek en enthousiasme voor het ondernemerschap te ontdekken bij onze jongeren. GOaLF-land zorgt voor een unieke beleving voor jong en oud, waar zowel onze inwoners als toeristen van kunnen genieten. En dat is top!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.