Nieuws Limburg Barlisium breidt uit naar Bokrijk en De Steenberg

Barlisium breidt uit naar Bokrijk en De Steenberg

Barlisium breidt uit naar Bokrijk en De Steenberg

Het succesvolle concept van zomerlougebar Barlisium, dat vorig jaar wist te bekoren in de prachtige setting van landcommanderij Alden Biesen, breidt uit naar 2 nieuwe toplocaties. Begin juli openen bijkomende pop-ups in Domein Bokrijk én aan het strand van De Steenberg in Kinrooi. “We zijn superfier om nu op 3 hotspots in Limburg een high level aanbod voor zomerse beleving te kunnen lanceren”, zegt initiatiefnemer Philippe Jorissen (WPC The Loft).

Philippe Jorissen is een horeca-ondernemer pur sang. Toen zijn feestzaal en restaurant WPC in Hoeselt vorig jaar noodgedwongen door corona moest sluiten, zette hij aan Martin’s Rentmeesterij in Alden Biesen, de zomerbar Barlisium op poten. Een echt succesconcept, dat bezoekers vanuit de wijde omgeving wist aan te trekken.

Daarmee is de honger van Jorissen niet gestild. Barlisium Bilzen krijgt deze zomer twee broertjes van formaat. “We willen heel Limburg laten kennismaken met ons concept, en hebben daarom ons oog laten vallen op 2 nieuwe toplocaties. Zo is Bokrijk in heel Vlaanderen één van de meest populaire trekpleisters”, weet Jorissen. “In deze prachtige setting creëren we daar een hippe zomerbar, waar passanten vanaf 1 juli kunnen genieten van drinks en shared food in een relaxte sfeer met easy summer beats of live muziek.”

Een derde vestiging van Barlisium opent op 2 juli in Kinrooi. “De Steenberg vormt hier het unieke kader van een hippe beachbar, waar echte zonnekloppers en waterratten iedere dag terecht kunnen voor een aperitiefje en wat lekkers”, legt Jorissen uit. “Daarnaast pakken we op deze plek uit met Barlisium Glamping, zodat onze bezoekers ook kunnen overnachten in onze luxetenten. Uiteraard voorzien we alle faciliteiten om er een buitengewoon verblijf in een hemelse sfeer van te maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.