Nieuws Limburg Bedrijven banen zich een weg naar Circuit Zolder

Bedrijven banen zich een weg naar Circuit Zolder

Bedrijven banen zich een weg naar Circuit Zolder

Na enkele magere jaren, is het Circuit Zolder weer helemaal hip. Niet alleen de 24 Uur, maar ook andere events trekken zowel extra toeschouwers als bedrijven aan. Een nieuwe attractie voor ondernemingen is de VIP-lounge die zaterdag officieel werd ingehuldigd.

VROOOM, de afkorting van VIP-Room met een knipoog naar de racebaan, heeft een totale make-over ondergaan. De nieuwe lounge is van PAS Interieur uit Dilsen-Stokkem, het bedrijf van Pascal Segers (foto). “In al onze ontwerpen en inrichtingen vertrekken we vanuit de wensen en dromen van onze klanten”, vertelt hij. “The VROOOM stelde ons voor heel wat nieuwe uitdagingen. Hoe vul je optimaal een ruimte in die een maximale interactie moet garanderen met het racefeest dat buiten de muren plaatsvindt? Een ruimte die tegelijk comfortabel en praktisch moet zijn, en die moet inspelen op de verwachtingen van vips die niet meer zo gemakkelijk te verrassen zijn… Ik ben blij dat we dat evenwicht tussen rust, strakheid, beleving en comfort in ons ontwerp hebben kunnen vatten.”

Er werkten nog heel wat partnerbedrijven aan mee, zoals Artist Screen, Kreon, Bovema, 4d, Gonnisssen Afwerking, Quattrondo, Kerakris Parket, Artimar, Thevissen, Glocon en Sander Segers Schilderwerken.

De klant is in zijn nopjes: “Circuit Zolder wil opnieuw extra aantrekkelijk worden voor ondernemers. Deze nieuwe lounge komt dus van PAS”, lacht Sven Pribylla, algemeen directeur van Circuit Zolder.

Tal van bedrijven hebben intussen Circuit Zolder herontdekt. Zo heeft Martini de Martini Racing Club ingericht. Stelling- en tribunebouwer Kontrimo uit Temse is een vaste partner van het Circuit. En in de VIP-toren ontvangen de Limburgse bedrijven Hands Mediarouting, bouwbedrijf Haex en Atrium Opleidingen hun gasten tijdens events.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Bandag wil er 33 buiten

Bij bandenbedrijf Bandag Lanklaar te Dilsen-Stokkem kondigde de directie tijdens een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot collectief ontslag aan: 24… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.