Nieuws Limburg Beste Thai van België te vinden in Diepenbeek

Beste Thai van België te vinden in Diepenbeek

Beste Thai van België te vinden in Diepenbeek

Alle liefhebbers van de Thaise keuken hebben kunnen stemmen op hun favoriete Thaise restaurant. Nochtans ging het enige niet-restaurant uit de lange lijst van genomineerden met de hoofdprijs aan de haal: Thais Koken aan Huis, gevestigd in Diepenbeek.

Singha, het populaire Thaise biermerk, riep alle ‘foodies’ op om hun stem uit te brengen in een onlinewedstrijd. Daarnaast gaf een professionele jury een beoordeling aan iedere kandidaat. Thais Koken aan Huis, de zaak van chef-kok Koong, werd uiteindelijk tot winnaar uitgeroepen. In de zaak kan je Thais eten afhalen. Er worden ook kookworkshops georganiseerd. Specialisatie is de catering voor feestjes en diners aan huis.

Chef-kok Koong woont al tien jaar in Diepenbeek. “Ik kreeg de liefde voor het koken mee van mijn ouders. Zij hebben al 45 jaar een restaurant in Korat, op drie uurtjes rijden van Bangkok”, zegt ze trots? De basis van de goede Thaise keuken? “Eenvoudige ingrediënten van prima kwaliteit. Verse zeevis, rijst van de velden, geurige kruiden, allerhande specerijen en lokale groenten en fruit… Daarnaast zijn er uit elke regio in Thailand eigen specialiteiten en plaatselijke producten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.