Nieuws Limburg Bingo voor Alden Biesen, Vossemeren volgt op twee

Bingo voor Alden Biesen, Vossemeren volgt op twee

Bingo voor Alden Biesen, Vossemeren volgt op twee

Op de Meetings Awards, een prestigieuze wedstrijd die zich uitstrekt over Belgiƫ en Nederland, zijn twee Limburgse locaties als winnaars uit de bus gekomen: om een congres te organiseren kan je volgens de jury best boeken in Alden Biesen (Bilzen) of De Vossemeren (Lommel).

De inspanningen om Limburg in de kijker te zetten als topbestemming voor MICE (meetings, incentives, conferences, expositions) werpen hun vruchten af. Diverse locaties hebben zich opgewerkt tot de absolute kroonjuwelen om gasten uit binnen- en buitenland in stijl te ontvangen. Een logisch gevolg is dat deze infrastructuur regelmatig als winnaar uit de bus komt op de jaarlijkse Meeting Awards, een wedstrijd van het vakblad Meetings. Daarbij worden de beste locaties in de Benelux bekroond die inzetten op vergaderingen, congressen en events.

Voor Limburg was het al voor de vierde keer op rij prijs in de categorie voor congressen. Na 3 gouden en een zilveren medaille mocht Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen zich opnieuw de allerbeste noemen. De tweede plaats ging ook naar een Limburgse inzending: Center Parcs De Vossemeren in Lommel.

“We brengen een consistent verhaal, in een prachtig kader met enthousiaste medewerkers”, zo verklaart algemeen directeur Patrick Cornelissen het succes van Alden Biesen. “De laatste 5 jaar heeft Alden Biesen een heuse inhaalbeweging gemaakt en haar ambitie om mee aan de top te staan, waargemaakt. Veel kasteeldomeinen worstelen om een nieuwe identiteit te vinden, maar wij hebben onze rol als culturele erfgoedsite versterkt, en dat door door eigen middelen bewust te herinvesteren in materiaal, uitstraling en personeel.”

“Met het ganse team zetten we Limburg mee op de kaart als bestemming voor congressen en zakelijk toerisme, en daar kan de hele regio een graantje van meepikken”, besluit Cornelissen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.