Nieuws Limburg Bollen ziet belangrijke bestelling binnenrollen

Bollen ziet belangrijke bestelling binnenrollen

Bollen ziet belangrijke bestelling binnenrollen

In volle coronatijd heeft Belurba Urban Furniture uit Hamont-Achel een groot order binnengehaald. Het bedrijf van zaakvoerder Niels Bollen mag voor “enkele miljoenen” 13 bus- en tramstations gaan bouwen in de rand rond Brussel. Het nieuws werd bekendgemaakt door VKW Limburg, dat zich in coronatijden expliciet inzet om positieve ondernemersverhalen naar boven te brengen.

Belurba is sinds 2014 een dochterbedrijf van Nibotechnics. Toen kocht Niels Bollen de Brusselse producent van metalen straatmeubilair en bracht hij de productie over naar Hamont-Achel. Sindsdien is Belurba sterk gegroeid. Het team telt vandaag zo’n 30 mensen. En die halen knappe orders binnen, zoals de bestelling die onlangs uit Brussel kwam aanwaaien. Belurba Urban Furniture mag in de gemeenten rond Brussel 13 bus- en tramstations leveren, zodat reizigers op een comfortabele manier van en naar de hoofdstad kunnen reizen. “Voor ons een erg groot, mooi en uitdagend project met veel engineering en een groot volume aan aluminium en roestvrij staal”, legt Niels Bollen uit. “Hiervoor gaan we graag en goed samenwerken met lokale toeleveranciers”, aldus Niels Bollen.
Het knappe order voor Belurba is een mooi voorbeeld van de positieve verhalen die VKW Limburg in deze bizarre economische tijden naar buiten wil brengen.  “Ondernemers tonen tonnen weerbaarheid en creativiteit”, zegt communicatieverantwoordelijke Gert Schreurs. “Bedrijven slagen er wonderwel in zich heruit te vinden, maar daar communiceren ze niet altijd over. Nochtans zijn het prachtige voorbeelden die andere ondernemers kunnen inspireren en aanmoedigen om dezelfde veerkracht en wendbaarheid aan de dag te leggen. Vandaar dat we met veel plezier de ‘Helden van de Limburgse economie’ in de kijker plaatsen en hen persoonlijk gaan bedanken met een Limburgs streekproduct.”
In de komende weken brengen we nog enkele nieuwsberichten die VKW Limburg wist te verzamelen in het kader van deze positiviteits-actie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Sibylle Vanhove 2020-11-24 09:26:24

Gefeliciteerd. Sterk bezig!

Tine Pauly 2020-11-20 09:46:53

Knap! Proficiat en veel succes!

Gerelateerde berichten

Diepenbeek
Diepenbeek

Jan Kriekels sr. overleden

Jan Kriekels senior, mede-stichter van verwarmingsproducent Jaga in Diepenbeek, is zaterdag op 91-jarige leeftijd overleden. Lees meer

Meest gelezen in deze regio