Nieuws Limburg Bouwtak Van de Kreeke in fusie met Nederlanders

Bouwtak Van de Kreeke in fusie met Nederlanders

Bouwtak Van de Kreeke in fusie met Nederlanders

Het Belgisch-Nederlandse Van de Kreeke Bouw (Halen, Nuth) en de Nederlands-Limburgse Habets Bouwgroep bundelen de krachten. Onder de naam Habenu-Van de Kreeke willen ze tegen 2017 een omzetstijging van 10 procent realiseren. Vandaag hebben ze samen 100 mensen in dienst en boeken ze zo’n 30 miljoen euro omzet.

habkreekeComplementariteit is het ordewoord. De nieuwe groep Habenu-Van de Kreeke biedt vanaf nu een allround dienstverlening aan: van bouwconcept, tot realisatie, service en onderhoud.

“Door de samensmelting van onze bouwafdeling met Habets Bouwgroep, versterken wij onze positie op de Nederlandse markt,” zegt Bas van de Kreeke, die in de nieuwe groep zal opereren als technisch-commercieel directeur. “Voor onze Belgische afdeling heeft deze fusie vooralsnog minder impact. Op termijn zullen we uiteraard de kennis van Habets inzake onderhoud en bouwservice ook op de Belgische markt gaan aanbieden.”

Voor de duidelijkheid: De afdelingen bij Van de Kreeke voor wegenbouw en speciale technieken, blijven zelfstandig opereren. Dit met Bas van de Kreeke als algemeen directeur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.