Nieuws Limburg Bouwteams met nominatie voor Meiboom bekend

Bouwteams met nominatie voor Meiboom bekend

Bouwteams met nominatie voor Meiboom bekend

Aanstaande vrijdag 27/5 wordt in Bokrijk (Hangar 58) de volgende editie van Bouwcocktail georganiseerd, de jaarlijkse happening waar Limburgse aannemers, architecten, landmeters, notarissen, ingenieurs en leden van talrijke andere beroepsverenigingen elkaar treffen. Eén van de hoogtepunten die avond wordt de uitreiking van de Meiboom Award, een prijs die wordt toegekend aan een bouwteam dat een uitzonderlijke prestatie heeft verricht. “Dit jaar werd gekozen voor projecten in de partiucliere woningbouw,” zegt Geert Ramaekers, directeur van het organiserende Bouwunie Limburg. “Er waren heel wat inzendingen die door een professionele jury moesten beoordeeld worden.”

Vrijdag wordt bekend wie van de 3 genomineerden met de prijs aan de haal gaat. Komen hiervoor in aanmerking:

– Bouwteam met o.a architect Geert Houtmeyers (Lummen) en hoofdaannemer Bouwwerken Vandezande (Paal): woning van Wouters-Dupont in Hasselt.
– Bouwteam met o.a. architect Rob Gijsenberg (Genk) en hoofdaannemer Telva (Houthalen-Helchteren): woning van Ghysens-Truyen in Wellen.
– Bouwteam met o.a. architect Gregory Nijs (Heers) en hoofdaannemer Pluymers Jos (Lummen): woning van Thijs-Langenaken in Sint-Truiden.

Wie nog aanwezig wil zijn op de Bouwcocktail kan zich nog inschrijven via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.